Estada del noviciat de Sant Benet al Monestir d’Alexanderdorf, Alemanya

L’ultima setmana de juny va tenir lloc al Monestir d’Alexanderdorf (Am Mellensee, Alemanya) una trobada de les dones en formació de la Congregació Europea Benedictina de la Resurrecció de la qual formem part. Amb el cor ple d’il·lusió, les nostres germanes Blanca i Citlalin van emprendre el viatge com una ocasió de compartir camí, conèixer noves realitats i de trobada sincera amb Déu.

La trobada va ser ocasió per compartir i d’escoltar les històries d’altres vocacions, tot ajuda a meditar sobre la pròpia opció de vida.

Durant la seva estada, la Blanca i la Citlalin van participar en activitats organitzades des del monestir que les acollia, van participar en les pregàries comunitàries i en altres moments més distesos on van poder explorar l’entorn, la cultura i la història d’aquesta regió d’Alemanya prop de Berlín.

Els dies van passar ràpid i aviat va arribar el moment del comiat del monestir d’Alexanderdorf. La Blanca i la Citlalin van acomiadar-se amb el cor ple d’agraïment per haver tingut l’oportunitat de viure una experiència que ha deixat empremta als seus cors. Els queda aquest record com un far de llum en el seu camí, que les guiarà en cada pas que donin a la seva vida monàstica.

La visita al monestir d’Alexanderdorf va ser un regal meravellós per les dues i van tornar a Sant Benet amb un somriure renovat, un cor eixamplat i un esperit fortificat. Segur que aquesta experiència seguirà inspirant les seves vides en el camí de l’amor a Déu.

Cistella de la compra
×