Horaris de pregària

Entre setmana:
Maitines 6:25h
Laudes i Missa 7:45h
Sexta 13:15h
Vespres 18:45h
Completes 21:15h

Diumenges i festius:
Maitines 6:25h
Laudes i Missa 8:00h
Sexta 13:15h
Vespres 19:00h

A tu, visitant, siguis qui siguis et convidem a pregar amb nosaltres per la pau i el bé a tot el món.

Que trobis la pau dins del teu cor i que la pau et concedeixi el do d’estimar.

Que estimant siguis una persona feliç i agraïda.
Que, feliç i agraïda, siguis generosa, i que, essent generosa i fent el bé, trobis la pau dins el teu cor.

Pregar en comunitat té una força especial

Peticions de pregàries

En aquesta adreça mail ens podeu fer arribar les vostres pregàries personals. Nosaltres les tindrem presents els diumenges durant les Vespres.

Demanar a Déu quan ens sentim mancats, limitats, per afrontar situacions dures i sense aparent solució, és un recurs molt freqüent i generalitzat entre els creients. Jesús, però, no deixa d’insistir, un cop i un altre, que si preguem al Pare amb fe, que si li presentem amb confiança les nostres peticions, Ell ens escoltarà.

La pregària de petició és una expressió humil, senzilla i cordial d’una realitat més fonda al Senyor. Persones, afers, realitats, mancances… és en el fons una forma silenciosa i creient d’estimar. A Déu li encanta que ens estimem. A més, sap que precisament l’amor és el millor benefici per a les nostres persones.

Noves vocacions

Aquesta secció et pot ajudar a escoltar encara més la veu de Déu i discernir si et sents cridada a viure a la comunitat monàstica de Sant Benet de Montserrat. De vegades cal fer aquest “salt de fe” per explorar les coses més enllà.

Cistella de la compra